Hautakivipalvelumme – suomalaista kiveä hienoimmillaan

Hautakivi voidaan valita kiviveistämön myymälän mallikivistä tai sen muoto, materiaali ja väri voidaan suunnitella toiveiden mukaisesti. Myymme hautakivet suoraan veistämöltämme ilman välikäsiä, sillä se antaa mahdollisuuden yksilölliseen palveluun.

Veistämöllämme on lähes sata puolivalmista hautakiveä nähtävänä ja suurin osa lämpimissä sisätiloissa. Myös veistämön pihassa on mallikiviä, joihin voi tutustua silloinkin, kun emme ole paikalla. Paikan päällä voi olla helpompi hahmottaa kiven koko ja kunkin kivilaadun ulkonäkö. Pihassamme on tilaa pysäköidä ja toimistoomme on esteetön kulku. Toimiston oven vieressä olevasta postilaatikosta voi ottaa mukaan esitteen hinnastoineen.

Palvelemme lisänimen kaiverrusasioissa ja hautakivien kunnostuksissa Mikkelissä (Haukivuori, Ristiina, Anttola, Suomenniemi), Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla ja Puumalassa.

Uusia hautakiviä toimitamme kauemmaskin, noin sadan kilometrin säteelle Mikkelistä.

Palvelut

Meiltä saat kaikki hautakivien valmistukseen ja asennukseen sekä vanhojen kivien kunnostukseen liittyvät palvelut.

Kaikki palvelumme ovat saatavilla ympäri vuoden, mutta talvella valmistuvat hautakivet asennamme lumien sulettua seuraavana keväänä tai kesänä. Uurnalehtoon asennamme hautakiviä myös talviaikaan.

Useita hautakivimalleja

Perinteisen hautakiven lisäksi vaihtoehtoina ovat pronssikoristein ja/tai kynttilälyhdyllä koristellut kivet.

Katso mallit

Käsityötaitoa aidoimmillaan

Hautakiven toivotaan usein ilmentävän vainajaa: eri kivilaadut, kiven sivujen kiillotus tai lohkominen, tekstityypit ja koristeet tekevät muistomerkistä persoonallisen. Valmistamme hautamuistomerkit toiveidesi mukaan. Kerromme mielellämme erilaisista vaihtoehdoista!