Elämänlanka

Koko: 60x90x15cm

Materiaali: Kotimainen musta graniitti

3 250 €

Hinnat sisältävät alv 24%, luonnoskuvan, muistomerkkianomuksen seurakunnalle, yhden henkilön tiedot kaiverrettuna ja maalattuna (kultaus +100 €), kuljetuksen (alle 50km) sekä asennuksen. Arkkuhautausmaalle tarkoitettujen hautakivien hinnat sisältävät lisäksi sahapintaisen aluskiven ja kolmen vuoden oikaisutakuun. Hinnat ovat voimassa 31.12.2024 asti.

Tätäkin hautakiveä voidaan muokata mm. erilaisilla pronssikoristeilla ja kaiverruksilla. Ota yhteyttä ja laskemme hinnan toiveittenne mukaiselle muistomerkille.

Hautakivimalliston suunnittelija, Pauliina Rundgren, lähestyi suunnittelutyötä miettimällä omaisten tuntemuksia siinä tilanteessa, kun läheinen on kuollut. Pelkät nimi ja syntymä- ja kuolinaikatiedot hautakivessä eivät tunnu riittäville, vaan halutaan kertoa jotain läheisestä, hänen elämästään ja yhteisestä taipaleesta. Rundgren sai ajatuksen kiveen kaiverrettavasta muistorunosta sekä käsin emaloitavasta kuviolaatasta, jotka kiveen liitettyinä kertovat ennemmin vainajan elämästä kuin hänen kuolemastaan. Siksi malliston nimeksi tuli "Elämäntarina".

Malliston kivet on tehty kotimaisesta, mustasta kivestä ja hautakiven kokonaismitat ovat: korkeus 60cm, leveys 90cm ja paksuus 15cm. Hautakiven nimi- ja runokiven etupinta on kiillotettu ja reunat ja tausta sahatut. Nimikiven koko on 60x50cm ja muistorunokiven koko 60x30cm. Koristepalkki on 10cm leveä ja 5cm matalampi ja ohuempi eli emalikoriste jää syvennykseen, jossa voi polttaa hautakynttilää. Hautakivelle on valittavissa päältä kiillotettu aluskivi joko ilman kukka-aukkoa tai sen kanssa. Emalikoriste kestää lämpötilavaihteluita erittäin hyvin ja sen voi pitää puhtaana samalla tavalla kuin hautakiven muutenkin eli vedellä ja pyyhkeellä tai pehmeällä harjalla puhdistamalla.

Hinnat sis. alv 24 %, tietokonesuunnitelman läheisenne tiedoilla ja valitsemallanne runolla, anomuksen seurakunnalle, kaiverrukset viimeistelyineen yhden henkilön tiedoilla, kuljetuksen < 80 km, asennuksen ja kolmen vuoden oikaisutakuun.

Mikkelin Kiviveistämö toimii hautakiviasioissa Etelä-Savon alueella, mutta Elämäntarina-malliston kiviä toimitamme myös muualle Suomeen. Kysy tarjousta!