Tuotteet ja palvelut - Suomalaista kiveä hienoimmillaan.

SUOMALAISTA KIVEÄ
HIENOIMMILLAAN.

Hautakivi tai muistomerkin muoto, materiaali ja väri voidaan valita kiviveistämön myymälän mallikivistä tai se voidaan suunnitella toiveiden mukaisesti. Myymme hautakivet suoraan veistämöltämme ilman välikäsiä, sillä se antaa mahdollisuuden yksilölliseen palveluun.

Veistämöllämme on lähes sata mallikiveä nähtävänä ja suurin osa lämpimissä sisätiloissa. Myös veistämön pihassa on mallikiviä, joihin voi tutustua silloinkin, kun emme ole paikalla. Paikan päällä voi olla helpompi hahmottaa kiven koko ja kunkin kivilaadun ulkonäkö. Pihassamme on tilaa pysäköidä ja toimistoomme on esteetön kulku.

Palvelemme hautakiviasioissa seuraavilla paikkakunnilla: Mikkeli (Haukivuori, Ristiina,Anttola), Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju ja Puumala.

KÄSITYÖTAITOA AIDOIMMILLAAN.

Hautakiven toivotaan usein ilmentävän vainajaa; eri kivilaadut, kiven sivujen kiillotus tai lohkominen, tekstityypit ja koristeet tekevät muistomerkistä yksilöllisen. Valmistamme hautamuistomerkit toiveidenne mukaan. Kerromme mielellämme erilaisista vaihtoehdoista ja tarvittaessa teemme tietokonesuunnitelman muistomerkistä.

Seuraavista linkeistä löydätte erilaisia, myynnissämme olevia pronssikoristeita:
» Paasikivi
» Pronssi & Kivi
» Valusampo

Mikkelin Kiviveistämö Oy - kultaus

Mikkelin Kiviveistämö Oy

Mikkelin Kiviveistämö Oy:stä saat kaikki hautakivien valmistuksiin ja asennuksiin sekä vanhojen kivien kunnostuksiin liittyvät palvelut:

Teemme lisänimien kaiverruksia ja entisöintejä myös talviaikaan. Otamme talvella vastaan hautakivitilauksia ja asennamme ne seuraavana keväänä ja kesänä.

Kivitasoihin liittyviä sahaus- ja kiillotustöitä emme valitettavasti pysty vastaanottamaan.

  

MIKKELIN KIVIVEISTÄMÖ OY  |   Ratatie 4, 50600 Mikkeli
  Puhelin 0500 608 268 •   myynti@mikkelinkiviveistamo.fi