Elämäntarina-hautakivimallisto

Hautakivimalliston suunnittelija, Pauliina Rundgren, lähestyi suunnittelutyötä miettimällä omaisten tuntemuksia siinä tilanteessa, kun läheinen on kuollut. Pelkät nimi ja syntymä- ja kuolinaikatiedot hautakivessä eivät tunnu riittäville, vaan halutaan kertoa jotain läheisestä, hänen elämästään ja yhteisestä taipaleesta. Rundgren sai ajatuksen kiveen kaiverrettavasta muistorunosta sekä käsin emaloitavasta kuviolaatasta, jotka kiveen liitettyinä kertovat ennemmin vainajan elämästä kuin hänen kuolemastaan. Siksi malliston nimeksi tuli "Elämäntarina".

Mallisto koostuu kolmesta kivimallista, joiden koko on sama, mutta emalikoriste erilainen. Vasemmalla olevaan runokiveen voi valita runon yhdentoista runon valikoimasta mm. Anna-Mari Kaskisen, Eino Leinon ja Saima Harmajan runoja. Lähetämme pyynnöstänne runolistan tutustuttavaksi. Meiltä voi kysyä myös oman runon käytöstä.

Aina rinnallasi
Aina rinnallasi
Ikuisuuden rannalla
Ikuisuuden rannalla
Elämänlanka
Elämänlanka

Tiedot:

Malliston kivet on tehty kotimaisesta, mustasta kivestä ja hautakiven kokonaismitat ovat: korkeus 60cm, leveys 90cm ja paksuus 15cm. Hautakiven nimi- ja runokiven etupinta on kiillotettu ja reunat ja tausta sahatut. Nimikiven koko on 60x50cm ja muistorunokiven koko 60x30cm. Koristepalkki on 10cm leveä ja 5cm matalampi ja ohuempi eli emalikoriste jää syvennykseen, jossa voi polttaa hautakynttilää. Hautakivelle on valittavissa päältä kiillotettu aluskivi joko ilman kukka-aukkoa tai sen kanssa. Emalikoriste kestää lämpötilavaihteluita erittäin hyvin ja sen voi pitää puhtaana samalla tavalla kuin hautakiven muutenkin eli vedellä ja pyyhkeellä tai pehmeällä harjalla puhdistamalla.

Hinnat:

Malliston kivi kukka-aukollisella, päältä kiillotetulla aluskivellä (aluskiven koko 47x100cm)

3.115,00€

Malliston kivi tavallisella, päältä kiillotetulla aluskivellä (koko 35x100cm)

2.975,00€

Hinnat sis. alv 24 %, tietokonesuunnitelman läheisenne tiedoilla ja valitsemallanne runolla, anomuksen seurakunnalle, kaiverrukset viimeistelyineen yhden henkilön tiedoilla, kuljetuksen < 80 km, asennuksen ja kolmen vuoden oikaisutakuun.

Mikkelin Kiviveistämö toimii hautakiviasioissa Etelä-Savon alueella, mutta Elämäntarina-malliston kiviä toimitamme myös muualle Suomeen. Kysy tarjousta!

  

MIKKELIN KIVIVEISTÄMÖ OY  |   Ratatie 4, 50600 Mikkeli
  Puhelin 0500 608 268 •   myynti@mikkelinkiviveistamo.fi